HINNAT

Kausimaksu

Sisältää seuran jäsenmaksun 2,50 €. Saat laskun kausimaksusta sähköpostiisi ilmoittautuessasi liikuntaryhmiin.

Aikuiset 60 €

Ikivireät 30 €

Lapset alle 7v. 30€, yli 7v. 50€

Lisämaksulliset tunnit

Zumba, Lavis, Kuntosalicircuit, Flow gymnastics 2 € /kerta KoVoLin jäsenet, muilta 5 €/krt. Maksetaan paikan päällä (mieluiten tasaraha).
2 € lisämaksuja varten voi ostaa myös kymppikortin, joka maksaa 20 €. Sillä kuittaa 11 kpl liikuntatunnin lisämaksua. Kymppikortin voi ostaa lisämaksullisen tunnin ohjaajalta. Korttiin merkitään itse osallistumiskerrat, ja kun se on tullut täyteen, se palautetaan lisämaksullisen liikuntatunnin ohjaajalle.

Kertamaksu

Voit osallistua liikuntatunneille myös maksamalla paikan päällä kertamaksun 5 € ohjaajalle (mieluiten tasaraha).

Sähköiset liikuntaedut

Voit maksaa kausimaksun osuuden myös sähköisillä liikuntaedulla (Smartum Saldo, ePassi/Eazybreak). Liikuntaedulla ei voi maksaa jäsenmaksun osuutta, joten maksa tällöin liikuntaedulla enintään 57,50€ ja saamallasi laskulla vähintään jäsenmaksun osuus 2,50€

Paperiset liikuntaedut

Paperisilla liikuntaseteleillä (Smartum/Tyky) voit maksaa kausimaksun osuuden sopimalla erikseen asiasta (ota yhteyttä tällöin info@kovoli.fi). Liikuntaedulla ei voi maksaa jäsenmaksun osuutta, joten jäsenmaksun osuuden 2,50€ (tai osuuden, jota et maksa liikuntaedulla) maksat saamallasi laskulla. 

Paperisilla liikuntaseteleillä voit maksaa myös jumppien lisä- ja kertamaksuja. Liikuntaedut ovat henkilökohtaisia, joten et voi maksaa niillä toisen henkilön (esimerkiksi lapsen) kausimaksua.

Liikuntaseteleistä ei anneta rahaa takaisin.

Kausimaksua (mukaan lukien jäsenmaksu) ei palauteta, jos seuran toiminta päättyy kauden aikana seurasta riippumattomista syistä.