ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään 2024 liikuntaryhmiin

Kevätkausi alkaa ma 8.1.2024 ja päättyy su 28.4.2024. Ilmoittautuminen Hoikaan avataan ti 2.1.2024. Ilmoittautuminen on auki koko kauden ajan.

Kausimaksut: aikuiset 60e; lapset alle 7 v. 30e, yli 7 v. 50e. Kausimaksulla voi käydä kaikissa seuran liikuntaryhmissä. Lasten ryhmissä pyritään pitämään kiinni ikärajoista.

Lisämaksulliset tunnit: zumba, lavis, kuntosalicircuit, flowgymnastics 2e/kerta KoVoLi:n jäsenet, muilta 5e/kerta. Lisämaksu maksetaan paikan päällä, mieluiten tasarahana.

 

Palvelun käyttö alle 18-vuotiaalta edellyttää huoltajan suostumuksen.

Käytössämme on sähköinen ilmoittautuminen (Hoika-niminen ohjelmisto), mikä tarkoittaa, että jokainen hoitaa ilmoittautumisen itse (tai vaikka lapsen puolesta) netissä. Ikivireiden ilmoittautuminen ja kausimaksun maksu hoidetaan vanhaan tapaan ensimmäisellä osallistumiskerralla.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetetyllä laskulla. Kauden maksuja ei palauteta, mikäli toiminta joudutaan keskeyttämään COVID:in vuoksi. Kävijöillä on mahdollisuus osallistua tunneille kertamaksuilla, jos ei halua maksaa kausimaksua. Kertamaksu (5e) maksetaan ohjaajalle tunnin alussa. Kertamaksulla käyvien osallistujien ei tarvitse tehdä sähköistä ilmoittautumista.

Ohjeet lyhyesti:

 1. Klikkaa itsesi Hoikan aloitussivulle.
 2. Jos olet jo rekisteröitynyt (käynyt tunneilla aiemmin), kirjaudu sisään. Tilaa sivun alareunasta uusi salasana, ellet muista vanhaa.
 3. Rekisteröidy ellet ole aiemmin sitä tehnyt (tai et ole käynyt tunneilla ennen). Katso ohjeet kohdasta ”Jos olet uusi jäsen”.
 4. Ilmoittaudu kaikkiin haluamiisi liikuntaryhmiin kohdasta ”Ilmoittautuminen”.
 5. Jos olet ilmoittamassa alle 18-vuotiasta lasta liikuntaryhmään, katso lisäohjeita alempaa kohdasta ”Alikäyttäjäksi rekisteröiminen”

Ongelmatilanteissa katso ohjeita alta

Aloita tästä

HOIKA – Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen

Jos olet uusi jäsen:

 • Jos olet uusi jäsen / jos et ole aiemmin rekisteröitynyt Hoikaan, klikkaa ”Rekisteröidy”.
 • Rekisteröitymislomakkeen lähetettyäsi ohjelma lähettää automaattisesti salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käy katsomassa salasanasi (tarkista myös roskaposti) ja käytä sitä kirjautuessasi sisään Hoikaan.

Jos olet ilmoittautunut aiemmin liikuntaryhmiin joko Hoika:n kautta tai paperisella henkilötietolomakkeella :

 • Jos olet vanha jäsen (jos olet täyttänyt ja luovuttanut henkilötietolomakkeen seurallemme ja se sisälsi sähköpostiosoitteesi), seura on rekisteröinyt sinut jo Hoikaan. Mikäli et ole saanut salasanaa, klikkaa ”Tilaa uusi salasana”.
 • Jos olet vaihtanut sähköpostiosoitetta tai et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut edellisellä kerralla, lähetä sähköposti osoitteeseen info@kovoli.fi ja ilmoita uusi sähköpostiosoitteesi. Päivitämme sen Hoikaan, jonka jälkeen saat salasanan Hoikasta (klikkaa ”Tilaa salasana”) antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 • Jos olet rekisteröitynyt ennen/seura on rekisteröinyt sinut, mutta hukannut salasanasi, klikkaa ”Tilaa uusi salasana”
 • Jos olet ohjaaja, seura on jo rekisteröinyt sinut. Mikäli et ole saanut salasanaa, klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. 
 • Kun olet kirjautunut Hoikaan, tarkista samalla henkilötietosi (Hoika-sivun vasemmassa yläkulmassa “Omat tiedot”).

Huom! Muista tarkistaa myös sähköpostin Roskaposti-kansio..

Kun sinulla on käyttäjätunnus ja salasana, kirjaudu sisälle Hoikaan ja klikkaa ”Ilmoittautuminen”.

Ilmoittaudu kaikkiin haluamiisi ryhmiin.

Huom!

Alikäyttäjäksi rekisteröiminen

Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alikäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivun yläreunassa on linkki ”Lisää alikäyttäjä”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköpostiosoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Apua saat tarvittaessa:

info@kovoli.fi

Tiina  puh. 040 74 31 372 

Elina puh. 040 50 84 232